273 lejeboliger i Kolding
Besked om nye lejeboliger i Kolding?
Modtag en e-mail, hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolding - helt gratis!*Servicen kan nemt afmeldes igen
Besked om nye lejeboliger i Kolding?
Modtag en e-mail, hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolding - helt gratis!*Servicen kan nemt afmeldes igen
Besked om nye lejeboliger i Kolding?
Modtag en e-mail, hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolding - helt gratis!*Servicen kan nemt afmeldes igen
Besked om nye lejeboliger i Kolding?
Modtag en e-mail, hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolding - helt gratis!*Servicen kan nemt afmeldes igen
Byer i nærheden
Flyt til Kolding
Det er populært at bo i Kolding. Kolding er en af de hurtigst voksende byer i det jyske. Der etableres flere og flere nye boligområder med boliger til leje - både lejelejligheder og rækkehuse, og der er godt gang i salget af boliger og byggegrunde til privat nybyggeri i Kolding og omegn.
Hvis man bor i Kolding, er man midt i infrastrukturens knudepunkt med motorvejsnet i alle retninger og gode bus og togforbindelser. Man har adgang til +500.000 job inden for en 1 time. Man har mange uddannelsesmuligheder - der findes eksempelvis en lang række videregående uddannelser fordelt på 4 uddannelsesinstitutioner: Designskolen Kolding, International Business Academy, University College Syddanmark og Syddansk Universitet.
Man er tæt på vandet, da Kolding ligger ud til fjorden og har adgang til et væld af oplevelser inden for historie, design, kultur, gastronomi og shopping. Jyllands største shoppingcenter ligger eksempelvis i Kolding. Det samme gør jyllands sidste kongeslot - “Koldinghus”, som er byens vartegn. Værd at nævne er også, at der ligger et supersygehus i Kolding.
Find bolig
I Kolding Kommune er der 9200 almene lejeboliger - både rækkehuse, lejligheder og nogle parcelhuse. Man kan også finde lejeboliger i Kolding, der udlejes privat - både ubegrænset og fremleje. Boliger til privat udlejning er dog typisk ikke lige så billige som de almene boliger, medmindre man søger lidt uden for selve Kolding by til udkanten af kommunen - f.eks. Christiansfeld og Vamdrup. Der vil husleje for en lejebolig være en del lavere end i selve Kolding. Det samme gælder for priserne på ejerboliger og byggegrunde. Der kan være mange penge at spare ved at flytte nogle kilometer uden for de eftertragtede bydele i selve Kolding.
Er man studerende på jagt efter en bolig i Kolding, så er der gode chancer for at du kan finde en studiebolig. Det er nemlig ikke alle studieboliger i Kolding Kommune, som kræver opskrivning på venteliste. Der er løbende ledige studie- og ungdomsboliger uden venteliste - eksempelvis i Kolding Åpark, på Skovbogade og Teglgårdsvej og i Havneparken. I Havneparken findes der en helt særlig type studieboliger under navnet “Stay-boliger”. Det er lejelejligheder, hvor studerende har fortrinsret, men i modsætning til almindelige studieboliger kan man bo der i ubegrænset tid og skal ikke flytte fra boligen, når man afslutter sin uddannelse.
Kolding i børnehøjde
Flytter man som børnefamilie til Kolding, er der garanti for at I ikke kommer til at kede jer. Der er mange ting at give sig til sammen med sine børn. “Legeparken”, børnekulturhuset “Nicolai for børn” og “Harteværket” er bare få ud af mange tilbud i til børnefamilier i Kolding og omegn. I Legeparken er der mooncars, gynger, rutsjerør, klatrestativer, sandkasser og robåde og vandcykler, som kan benyttes i den etablerede sø i Legeparken. I bestemte tidsrum er der adgang til tre aktivitetshuse, hvor man kan spise medbragt mad eller benytte parkens 4 grillsteder.
“Nicolai for børn” er børnekulturhus, som er et 1300m2 oplevelsesunivers for børn i alderen 2-12 år. Et stort legehus, der er designet til både fysisk udfoldelse og kreativ eftertænksomhed. Harteværket er et vandkraftværk, som stadig er i brug, hvor der også er etableret et oplevelsescenter, hvor børn og voksne kan blive klogere på vand, energi og bevægelse. Det rummer blandt andet en stor interaktiv sandkasse, trampoliner og en vandlegeplads samt madpakkehus, kanoudlejning og flot natur, man kan gå på opdagelse i.
Når man kigger på Kolding i børnehøjde er det også værd at nævne at normeringen i daginstitutionerne er over landsgennemsnittet samt at en undersøgelse af de 0-6-årige i kommunen har vist, at børnene i Kolding er længere fremme i deres udvikling sammenlignet med i andre kommuner.
Kolding som designby
Dét som gør Kolding til en helt særlig by og et helt særligt sted at bo er designstrategien, som blev vedtaget i 2012. “Sammen designer vi livet” er Koldings vision og fokus er, at Kolding Kommune sammen med borgere og erhvervsliv designer muligheder for et bedre liv gennem iværksætteri, social udvikling og uddannelsen. Fokusset på at være en designby handler altså ikke kun om udbuddet af designinstitutioner og udsmykning og udformning af byrum. Det handler at tænke designprocesser ind i alt fra byudvikling til pædagogikken i dagsinstutioner og borgerservicen. Design bruges således som filosofi og tankegang til at udvikle og løse udfordringer i hele Kolding kommunen. På grund af sin designstrategi er Kolding Kommune blevet udvalgt som én af de 31 byer på verdensplan, der er optaget i UNESCO Creative Cities Network.